Chyba pora się przypomnieć bo już prawie 2 lata czekam na swój wymarzony domek. To strasznie długo…….No więc mam na imię Prince co w tłumaczeniu znaczy Książę. Ale do książęcego życia to mi bardzo, bardzo daleko. Za chwilę będę miał około 10 lat , 8 z nich spędziłem w zatęchłej norze, gdzie nikt o mnie i moich psich kolegów nie dbał , a na koniec nas oddał. I myśle, że dobrze ,bo od tego momentu zaświeciło mi słoneczko. Trafiłem pod opiekę Stowarzyszenia Beagle w Potrzebie i tutaj sie o mnie zatroszczyli. Opiekunka karmiła mnie z ręki abym powoli zaufał ludziom. Byłem bardzo wystraszony i nie znałem zupełnie świata zewnętrznego. Dzisiaj już trochę ufam, tam gdzie wszystko jest mi znajome czuję się całkiem swobodnie, obcych jeszcze trochę się boję więc w nowym domku będę potrzebował trochę cierpliwości . Ale w zamian jestem bardzo łagodny i super dogaduję się z innymi psiakami. Więc może znajdzie nie jakiś dom z innym psim kumplem???? Byłoby miło. Chciałbym chociaż na chwilę poczuć się jak ten Książę, w końcu imię zobowiązuje.
Tutaj moja historia:
A tutaj kontakty gdzie wszystko o mnie Wam opowiedzą:
Basia: 500 803 769
Magda : 501 714 686
Ania: 501 409 850
Tomek : 663 599 892